Πρόεδρος Αδριατικής: «Ερυθρός Αστέρας και άλλοι τρεις κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού»

Ο πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας, Ιγκόρ Ντόντικ, σχολίασε το αίτημα του Ολυμπιακού περί συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αποκαλύπτοντας ότι τέσσερις ομάδες έχουν εναντιωθεί στην προοπτική αυτή.

Στις 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας στην πόλη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας στην οποία μεταξύ άλλων θα τεθεί επί τάπητος και το αίτημα του Ολυμπιακού περί συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της Λίγκας, Ιγκόρ Ντόντικ, παραχώρησε συνέντευξη στο «Alternativnu TV» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αυτό.

«Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα, αλλά μόνο εάν οι ίδιες οι ομάδες δώσουν την συγκατάθεσή τους. Στη συνέλευση που θα γίνει στην Μπάνια Λούκα στις 24 Μαΐου, θα συζητηθεί το αίτημα του Ολυμπιακού και έπειτα θα ξέρουμε αν το κλαμπ θα μπορεί να συμμετάσχει. Από τη δική του πλευρά, πιστεύω ότι είναι θα ήταν καλό για τη διοργάνωση να μπει μία νέα αγορά και ένα νέο κοινό. Όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλο μέγεθος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν αποφασίζω όμως εγώ αλλά την απόφαση αυτή θα πάρουν οι ομάδες. Όλα θα γίνουν γνωστά στο συμβούλιο της Μπάνια Λούκα» τόνισε αρχικά ο Ντόντικ και προσέθεσε:

«Απ’ όσο γνωρίζω, αυτή την στιγμή οι Τσεντεβίτα, Ερυθρός Αστέρας, FMP και Μέγκα Μπεμάξ τάσσονται κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού. Αυτό, από την άλλη δεν σημαίνει πως αυτή είναι η τελική τους απόφαση. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να συζητησουμε το οτιδήποτε δεδομένου ότι τα κλαμπ έχουν προσωπικά συμφέροντα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να πραγματοποιηθεί πιθανή ενσωμάτωση του Ολυμπιακού στην Λίγκα πρέπει ο αριθμός των ομάδων να αυξηθεί από 12 σε 14, κάτι που όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα δεν ήταν στις προτεραιότητες της ηγεσίας του πρωταθλήματος αλλά ενδέχεται να αλλάξει.

Πηγή:sdna.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: