Γ. Φουντούλης: «Ενέργειες να αναβαθμίσουμε το άθλημα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο All Star Game που έλαβε χώρα στο Ρέστειο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΥ και αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης μίλησε στο waterpolonews.gr για τη διοργάνωση που είχε διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενος, για το κόσμο που γέμισε το κολυμβητήριο αλλά και το φιλανθρωπικό της έργο. Παράλληλα αναφέρθηκε για τις ιδέες του Συνδέσμου αλλά και το μέλλον της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη πετυχημένη διοργάνωση του 3ου All Star Game αλλά και της ανταπόκρισης του κόσμου στη διοργάνωση: «Νομίζω ανταποκρίθηκε ο κόσμος και τα δείγματα ήταν ενθαρρυντικά. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι όπως οφείλουμε σαν Σύνδεσμος ενέργειες οι οποίες προωθούν και αναβαθμίζουν το άθλημα. Κρίνεται ως πετυχημένη διοργάνωση και προσπαθούμε κάθε φορά να το εξελίξουμε κάνοντας το ποιο ελκυστικό και ωραίο για το κοινό και για μας τους ίδιους».

Για τη διαφορετική ιδέα του φετινού All Star Game με δημιουργία δύο ομάδων Ελλήνων και Ξένων: «Φέτος το κόνσετ ήταν διαφορετικό καθώς είχαμε Έλληνες και Ξένους γιατί οι ξένοι διαθέτουν ποιότητα αλλά και ο αριθμός τους μπορούσε να απαρτίζει μια ομάδα. Επίσης αγωνίστηκα οι Έλληνες παίκτες υψηλού επιπέδου. Ήταν αρκετά καλή ιδέα για το συγκεκριμένο κόνσετ. Παρόλο που δεν είναι η δουλειά μας προσπαθούμε μέσα από ιδέες και συνεργασία μεταξύ μας να σκεφτούμε πράγματα ώστε αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός και φορά με τη φορά να γίνεται καλύτερα και πετυχημένη».

Για το φιλανθρωπικό έργο της διοργάνωσης: «Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου. Ο Σύνδεσμος μας πρέπει να έχει και κοινωνική δράση. Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει παρουσιάσει τεράστιο έργο οπότε για μας ήταν μια εύκολη απάντηση να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να προσφέρουμε ένα μέρος των εσόδων. Είμαστε σίγουροι ότι τα χρήματα θα πάνε σε καλά χέρια και θα πιάσουν τόπο».

Για το 4ο All Star Game: «Έχουμε πει και καθιερώσει να γίνονται κάθε δύο χρόνια και να είμαστε καλά την επόμενη φορά αν μπορούμε να το κάνουμε πιο πετυχημένο».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: