Απόφαση για τα οφειλούμενα της ΑΕΚ σε προπονητή και παίκτες

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ χρωστάει χρήματα στον προπονητή Χρήστο Ντόζη και στους παίκτες Ιωάννη Κυριακίδη και Σταύρο Κατσαβενάκη. Έτσι η ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ έβγαλε μια ανακοίνωση για αυτό θέμα η οποία είναι η εξής:

«Το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ σχετικά με την υπ’αριθό κλήση 128, (13.6.2019 ) σε απολογία (σχετικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΤΑΑ ΑΕΚ προς τους αθλητές Ιωάννη Κυριακίδη και Σταύρο Κατσανεβάκη και προς τον προπονητή Χρήστο Ντόζη,) το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ αποφάσισε να:
Αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης επί της παρούσας υπόθεσης, που εισήχθη ενώπιον του παρόντος δικαιοδοτικού Οργάνου με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 334/16.05.2019 έγγραφο του Προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού του άρθρου 77 του Ν. 2725/1999.

Ορίζει νέα ημερομηνία συζήτησης της ως άνω υπόθεσης την 13η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρουσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), προκειμένου, μέχρι την ημερομηνία αυτή, το Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ) να εξοφλήσει τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας οφειλόμενα ποσά.

Διατάσει την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ), καλούμενο, ταυτόχρονα, το τελευταίο, κατά την ως άνω ημεροχρονολογία, είτε να υποβάλει έγγραφο υπόμνημα είτε να εμφανιστεί ενώπιον του παρόντος δικαιοδοτικού Οργάνου και να απαντήσει, ειδικά και αιτιολογημένα, εάν έχει εξοφλήσει τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας οφειλόμενα ποσά».

Πέτρος Παναγόπουλος

Πηγή: gazzetta

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: